Юбилейният десети сезон на шоуто за имитации Като две капки вода

...
Юбилейният десети сезон на шоуто за имитации Като две капки вода
Коментари Харесай

Гала издаде поредния участник в Като две капки вода сезон 10

Юбилейният десети сезон на шоуто за имитации  " Като две капки вода " ще започва до броени дни. А продуцентите към този момент започнаха да издават единм по един участниците. Тази година те ще бъдат 10 на брой. Сред оповестените имена са тези на Руслан Мъйнов, Моню Монев, Александър Сано и Есил Дюран. А към този момент имаме името и на още един обичан артист, който сигурно ще бъде измежду финалистите в шоуто. 

Актьорът и панелист в предаването на Гала " На кафе " Дарин Ангелов е измежду участниците в новия сезон на паметното шоу за фалшификати. Тази вест разгласи водещата Гала, която по-рано ви съобщихме, че е под карантина.

" Аз може и да не съм там, само че имам изненада за вас. Е, за множеството от вас – единствено един няма да е сюрпризиран “, сподели Гала. Така тя разгласи, че Дарин е участник в " Като две капки вода ", а той влезе в студиото дегизиран като Васил Найденов и запя негов шлагер. Панелистите не утвърдиха външния му тип и обявиха, че повече наподобява на футболната брачна половинка Ромина Тасевска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР